Mega uputila poslednji pozdrav Dejanu Milojeviću: Nekada sjajan košarkaš, a oduvek veliki čovek 1Miodrag Ražnatović i Dejan Milojević. Foto: Sasa Djordjevic

 

Košarkaški klub Mega oprostila se od svog bivšeg trenera Dejana Milojevića, koji je večeras preminuo u SAD od posledica srčanog udara.

„Sa ogromnom tugom smo primili vest da je bivši trener Mege, nekadašnji sjajni košarkaš, a oduvek veliki čovek Dejan Milojević preminuo danas u 46. godini života od posledica srčanog udara kojeg je doživeo 16. januara tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju. KK Mega MIS ovom prilikom želi da izjavi najdublje saučešće porodici Dejana Milojevića. Deki, hvala ti na svemu. Nikada te nećemo zaboraviti “, piše u saopštenju Mege.

I vlasnik ovog kluba Miško Ražnatović uputio je poslednji pozdrav Milojeviću.

„Današnji svet je pun nepravdi, a ovo je sigurno jedna od najvećih! Učiniću sve da se nikada ne zaboravi sve što si uradio za mene, Megu i celokupnu svetsku košarku! Počivaj u miru Deki!“, napisao je Ražnatović.

Posle završetka igračke karijere, Milojević je 2010. godine postao sportski direktor Mege, da bi potom 2012. godine preuzeo mesto glavnog trenera.

Na klupi ovog kluba bio je osam godina i vodio ekipu na 345 utakmica, osvojio je Kup Radivoja Koraća 2016. godine i trenirao mnoge talentovane igrače, koji su kasnije postali velike košarkaške zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari