Mesi nije pričao o Svetskom prvenstvu sa Mbapeom 1Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi rekao je danas da nije razgovarao sa Kilijanom Mbapeom o finalu Svetskog prvenstva u kojem je Argentina pobedila Francusku i da je njegov odnos sa saigračem dobar.

„Bio sam na drugoj strani kada smo izgubili finale Svetskog prvenstva (od Nemačke 2014) i tada nisam želeo ništa da znam o tome, nisam želeo da pričam o bilo čemu što je imalo veze sa Svetskim prvenstvom“, rekao je Mesi za argentinski list Ole.

„U ovom trenutku, ni on, ni ja ne želimo da pričamo o tome, niti da otvaramo tu temu. Ali sa Kilijanom nema problema, naprotiv“, dodao je Mesi.

Argentina je na Svetskom prvenstvu u Kataru osvojila treću titulu svetskog prvaka u svojoj istoriji, pobedivši u finalu Francusku posle penala.

„Bio sam veoma miran kada sam izvodio penal i tokom celog finala. Ne znam zašto, ali osećao sam da ćemo biti šampioni“, rekao je 35-godišnji Argentinac, ali i priznao da mu je bilo teško kada je Mbape izjednačio na 3:3.

Lionel Mesi, sedmostruki dobitnik Zlatne lopte, ostavio je otvorena vrata za učešće na sledećem Svetskom prvenstvu 2026. godine koje će zajedno organizovati Kanada, SAD i Meksiko.

„Biće veoma teško zbog mojih godina. Srećan sam što igram fudbal, volim ovo što radim i nastaviću to da radim sve dok osećam da sam u dobroj fizičkoj kondiciji i da uživam u tome. Daleko je sledeće Svetsko prvenstvo…“, rekao je Mesi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari