Milojević posle poraza od Monaka: Nisam zadovoljan odlukama sudija, a ni našim promašenim šansama 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prijatno su fudbaleri Crvene zvezde iznenadili svoje navijače protiv Monaka. Odigrali su kvalitetan meč na startu Lige Evrope, imali sijaset dobrih šansi, ali su na kraju nezasluženo poraženi golom Emboloa iz penala – 0:1 (0:0).

„Pre svega moraju da se iskoriste šanse protiv ekipa koje su na nivou kvalitetnijem od našeg. Imali smo dobrih prilika, malo nam je falilo. Trenutak nepažnje nas je koštao boljeg rezultata. Mislim da smo mogli da rešimo utakmicu u prvom poluvremenu“, bili su osnovni utisci Miloša Milojevića, trenera Crvene zvezde, posle utakmice sa Monakom.

„Videli smo bolju energiju nego u prethodnim utakmicama protiv Javora, TSC-а. Danas nam je igra bila kompaktna, postavka u bloku je bila bolja i svi su dali odbrambeni doprinos. Malo nam je falilo za taj gol.“

Prokomentarisao je Milojević i odluke sudije Harma Osmersa da dosudi penal za Monako, a da zatim timu iz Kneževine progleda kroz prste.

„Kažu da je bio penal za nas… Ja sa moje pozicije nisam mogao da vidim… Čini se da je bilo intenziteta… Nismo bili zadovoljni baš svim odlukama sudija“, zaključio je Zvezdin šef struke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari