Milojko Pantić: Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan su u rukama ratnih profitera

Ostavite komentar


  1. Stvarno se neverovatni. Sta je trebalo da uradi jedan Totenhem koji je popio sedam komada od zvezdinog poslednjag protivnika ? Ko smo mi u fudbalskom svetu i zasto je i za to kriva drzava, a niste krivi i vi kojidizete u nebesa balavce od 15-17 godina i doprinosite njihovim prodajama u inostranstvo, a posle kritikujete klubove sto ih nisu zadrzali. Zaista pogledajte se malo u ogledalo, a ne kao i vas Djilas i co. za sve kriviti samo jednog coveka. Bedno, sa moje tacke gledista.

    1. Stevo omasio si poentu mada verovatno ne mozes ni da je shvatis. Ne radi se o rezultatu utakmice, jasno je svima da je ceo uspeh ako tako mozemo da ga nazovemo, uspeh Vladana Milojevica. Ovde se radi o tome da je tacno da klubove drze navijaci-kriminalci, a najbolje ti o tome svedoci poseta na zvezdinim utakmicama. Pazi kad i kk i fk u najvecim takmicenjoma ne mogu da napune halu/stadion. Ne mozes da varas sve ljude sve vreme. Na svu srecu oseca se da je celom ovom sistemu koji traje od 1990 dosao kraj i da ce puci i to jako. Sad ti mozes da krivis Djilasa, ali mislim da su svi od 1990 na ovamo krivi. Nama treba potpuni reset drzave, sistema, svesti i vracanje institucija narodu posto je poslednji rezim, mafijaski, oteo i obezvredio svaku.

    2. Totenhem je izgubio sa 7:2, dakle dao je dva gola, dok je C. Zvezda izgubila sa 6:0 i pri tom 7 puta presla centar i uputila samo jedan udarac na gol u 87.minutu ! Nemj i ti selektivno iznositi podatke kao predsednik drzave !

  2. Milojko zaboravlja, rat je počeo 1991. godine i to tako što je UEFA naterala Zvezdu da renovira stadione u Sofiji u Budimpešti da ih primakne evropskim standardima da bi tamo mogla da igra utakmice, a Anderleht je toliko penio zbog Zvezde da se toga i danas sećam sa gorčinom. Sve drugo je tako kako je, ali naš fudbal sada evo već dve decenije ne napreduje, niti se tu išta menja. Svi su krivi i svima su “navijači“ trebali tako da…

  3. Ma ni igrače ne interesuje igra. I zašto bi igrali kad im je nekda vođa navijača napunio kasu narodnim parama.

  4. Dajte da se organizujemo,opet popu…. .. na javnoj sceni.!! Ili cemo ono nase-idemo dalje…??

  5. Jasno je da je fudbal u rukama sluzbe i mafije i slazem se sa vecinom iznetih stavova, osim da je bila laz da su Srbi bili ugrozeni, jer jesu bili, to je Milojko prvo trebao pitati Srbe sa Kosova, Hrvatske i Bosne, pa iznositi takve stavove.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.