Milošević zove na Kup prijateljstva: Dođite i uživajte u fudbalu 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana i idejni tvorac Kupa prijateljstva Savo Milošević rekao je danas da mu je drago što je turnir i ove godine dobio veliku podršku ljubitelja fudbala širom regiona.

„Zaista sam presrećan što ćemo i ove godine imati priliku da ugostimo veliki broj talentovanih igrača. Oni su najbolje što naš region ima i zato pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu na Zlatibor od 4. do 9. juna, jer sam uveren da će moći da uživaju u veoma zanimljivom i kvalitetnom turniru“, rekao je Milošević.

Još samo jedan dan ostao je do početka drugog Kupa prijateljstva evropskih klubova za igrače mlađe od 18 godina koji će i ove godine biti održan na Zlatiboru i koji će na jednom mestu će okupiti 12 najboljih klubova iz regiona.

„Kup prijateljstva evropskih klubova je osnovan da omogući najtalentovanijim fudbalerima sa ovih prostora da se međusobno nadmeću, ali i da se druže, razmenjuju iskustva i stvore prijateljstva za čitav život. I zato sam ponosan na činjenicu da su klubovi širom regiona prihvatili da budu deo ovog projekta“, rekao je Milošević.

Na Kupu prijateljstva će učestvovati Budućnost iz Podgorice, Crvena zvezda, zagrebački Dinamo, Maribor, Olimpija iz Ljubljane, Osijek, Partizan, Sarajevo, Sloboda iz Tuzle, Vardar, Vojvodina i Željezničar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari