Milunović jako blizu "Rajka Mitića" 1 photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Na pomolu nova saradnja iskusnog defanzivca i Crvene zvezde.

Šampion Srbihe već neko vreme radi na transferu Nemanje Milunovića iz Alanje, u koju je prešao juna prošle godine, a sva je prilika da je posao blizu zaključivanja.

„Nadam se da će brzo da se završi Milunović. Želimo ga, ostavio je dobar utisak ovde u prvom mandatu. Ostale su još male prepreke i verujem da će to da se reši“, jasno i glasno je izgovorio sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, na današnjoj promociji novog (starog) napadača crveno belih Aleksandra Pešića.

Za prethodne dve sezone u Crvenoj zvezdi, 33-godišnji štoper iz Čačka odigrao je 87 utakmica, postigao 10 golova i upisao dve asistencije. Osvojio je tri šampionske titule, jedan Kup Srbije i učestvovao u istorijskim rezultatima u Evropi u ovom veku.

U jednom trenutku je bio među najbolje defanzivcima u Ligi Evrope, ali na kraju pretprošle sezone nije došlo do dogovora oko produženja saradnje, pa je nekadašnji član BATE Borisova, Borca i Mladosti iz Lučana podigao sidro i otišao u Tursku.

Sada je na korak od kambeka u staro jato, gde se veoma računa na njegovo iskustvo u borbi za još jednu jesen u Ligi šampiona. Ne zna se samo da li kao na pozajmljenog ili kupljenog igrača, jer ima još 12 meseci ugovora sa Alanjom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari