Miralem Pjanić u Bešiktašu do kraja sezone 1Foto: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Fudbaler Barselone Miralem Pjanić naredne sezone nastupaće kao pozajmljen igrač za Bešiktaš, objavio je dnevnik „El Mundo Deportivo“.

Čelnici dva kluba dogovorili su se da će Bešiktaš bosanskom reprezentativcu platiti 2.750.000 evra, odnosno trećinu od njegove godišnje plate, dok će ostatak i dalje morati da ide iz kase Katalonaca.

Pjanić je prošlog leta u Barselonu prešao iz Juventusa za 60 miliona evra i potpisao ugovor do 2024. godine, ali je zabeležio samo 19 nastupa u svim takmičenjima za ekipu sa „Kamp Nou“ stadiona.

Uprava turskog šampiona dovela je bosanskog reprezentativca nekoliko sati pre istoka roka u kojem klubovi mogu da registruju nove igrače za Ligu šampiona.

U grupnoj fazi ovog takmičenja Bešiktaš će nastupati u Grupi C, u kojoj se nalaze i Borusija Dortmund, Sporting iz Lisabona i Ajaks.

Klub iz Istanbula su u ovom prelaznom roku pojačali i Rašid Gezel iz Lestera, bivši član mlade reprezentacije Brazila Aleks Tešeira, Valentin Rozje iz Sportinga i Miši Batšuaiji iz Čelsija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari