Mirko Ivanić o povredi: Nadam se da nije ništa ozbiljno, iz nekog razloga, nismo zaslužili da uzmemo bod 1photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Grupna faza Lige šampiona nije završena (ostalo još jedno kolo) ali je posle poraza u Bernu Crvena zvezda ostala bez šansi da ostane na međunarodnoj sceni i posle druge nedelje decembra (2:0).

Zacrtano uoči žreba nije ostvareno.

Fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju Jang Bojsu doživeli su kapitulaciju iako na osnovu prikazanog to sigurno nisu zaslužili.

Nažalost, u meču prepunom šansi pred golom švajcarskog šampiona, crveno-beli su ranije od predviđenog, ostali bez Mirka Ivanića, koji je u jednom duelu doživeo povred skočnog zgloba.

– Verovatno ću raditi magnetnu rezonancu, videćemo, prepuštam to doktoru. Nadam se da nije ništa ozbiljno, iskrenuo sam zglob pri jednom duelu. Rano je još da pričamo, videćemo – preneo je uvodne utiske o stanju povrede, Mirko Ivanić.

Crveno-beli su u Bernu pružili ubedljivo najbolju partiju u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Periodično su dominirali na sredini terena, imali miran pas i ideju kako da ugroze golmana Raćopija, ali je ovoga puta do izražaja došla prosečnost prvog napadača Endijaea, kao i tehnička limitiranost, inače sinoć veoma dobrog, Osmana Bukarija.

– Baš je teško pričati. Moram da se vratim na tih par šansi u prvih 10 minuta. Kada to ne realizuješ, a primiš gol onda je teško vratiti se. Iz nekog razloga očigledno nismo zaslužili da uzmemo makar bod večeras, po meni smo dobro igrali i zbog toga mi je žao. Momci su se dobro pripremali, videli ste da smo hrabro ušli u utakmicu, stvorili smo nekoliko šansi, nažalost primili smo gol… Šteta, baš šteta.

Samokritičan je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde. Ispadanje iz Lige šampiona sa poslednje pozicije u grupi sigurno nije bilo nešto što su Mirko Ivanić i saigrači očekivali na početku takmičenja u elitnom rangu.

– Naravno da je ovo sada neuspeh. Cilj nam je bio da prođemo grupnu fazu, da budemo treći. Moramo da se pogledamo u oči, bez obzira što smo dobro igrali u Ligi šampiona ne možemo reći da je ovo uspeh. Ali pokazali smo neki kvalitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari