Mitar Mrkela ubeđen: Bili smo bliži pobedi, prerano je suditi Endijajeu

Ostavite komentar


  1. Aman ljudi, od 10 vesti 11 o … Kažete vi „nezavisni“ poitam vas od čega, mislim, da se ne vređamo. Čoveku lopta prešla preko noge, kao i svaki put pre toga, i na sreću ušla. A kod prvog gola, ofsajda na centru „nije bilo“ . Što bi rekao tv lik „ofsajd zastavica“ ko kuća. Idemo dalje, kao i obučno bez medalje „nezavisni“

  2. Након Барија ’91, само након 7-8 година од ере без плата када је клуб био пред гашењем (када Звезда није имала ни за рачуне за струју а капитен повратник из U.K. Милијаш из свог џепа давао саиграчима клинцима кинту за град и излазак) први пут да смо коктурентни макар са једним од четири тима у групи и да од прва два тима у групи (Лајпциг и Сити) не примамо 5-6 комада као ранијих година, а Ви сте и даље незадовољни. Не ваља Вам Ндијае а он је апгрејдована (физички снажнија) верзија Фалћинелија и Пешића, прави модеран центафор профила Жиру који изгара за тим, претрчи километре вршећи пресинг и сваку њему упућену високу лопту спусти главом саиграчу или је загради и преда. Превиђате да за центарфоре који обједињују снагу и префињену технику ми једноставно немамо ноавца и такви играчи играју само у „лигама петице“. Колико сте нереални не могу да се начудим. Напокон је Звезда достигла ниво квалитета Олимпијакоса, Динама Загреб, Данских, Белгијских и Швајцарских томова а ви очекујете подразумеване победе у Лиги шампиона?! Типично српско Мадера новнарство.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.