"Moje srce ide svima, ostanite jaki": Novak Đoković se obratio turskom narodu (VIDEO) 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Najbolji teniser sveta saoseća sa stradalima ili na bilo koji način pogođenima u razornim zemljotresima u ovoj evroazijskoj državi.

Između slavlja povodom osvajanja 10. pobedničkog trofeja Australijan opena/22. grend slem titule i piprema za manji turnir u Dubaiju, Novak Đoković boravi u Beogradu, gde se sreo sa prijateljem iz Turske.

Iskoristio ga je za dobijanje podrobnijih informacija o srazmerama nezapamćene tragedije u Turskoj, ali i za lično obraćanje narodu, koji se nosi sa strahovitim posledicama pomeranja tla uz granicu sa Sirijom i Libanom.

„Zdravo svima, evo me ovde sa mojim prijateljem Jusufom u Beogradu i želeo bih da pošaljem moje najlepše želje i pozdrave narodu Turske koji prolazi kroz veoma teške trenutke. Video sam fotografije, video sam snimke posledica razornog zemljotresa za sve porodice i ljude, i moje srce ide svima i nadam se da će ljudi ostati jaki i da će se oporaviti zajedno veoma brzo. Najlepše želje i ostanite jaki“, rekao je Novak Đoković ispred kamere.

Prethodno se srpski sportista sa svog instagram profila pomolio bogu za pomoć unesrećenim Turcima, čiji su gubici u ljudstvu prešli 20.000 poginulih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari