MOK: Vrata su definitivno zatvorena za karate u Parizu 2024.

Ostavite komentar


  1. pa naravno… karate napolje, ali bitno je da je voznja skateboard-a olimpisjka diciplina… kao i ono pucanje na glinene golubove…i ono, ne znma kako se zove jahanje/dresura konja sto je cisto maltretiranje zivotinja..

  2. Možemo ubuduće da očekujemo na primer GTA,umesto rvanja jer je mpadima to u „duhu vremena’.Takođe treba uzeti u obzir i „udari i beži“ igru,koja bi se igrala u luksuznim automobilima.

  3. Ne mogu da verujem, kakve budalaštine od izgovora.
    Pa neću vas više ni gledati.
    Ukinuću i ja vas, kao što ste i vi karate.

  4. Veća glupost od karate i tekvondo nema. Da vas pitam,jeste li gledali neki meč? Jel kapirate ko je pobedio? Mlataraju,sudija ih gleda,gleda i pokaže pobedio je npr. crveni ugao. Ako će te ubacivati borilački sport,eto vam kikbox ili sanda. Ne može u glavu,ne može jako,n može u nogu,ne može…ništa. šta može? Ali da su majstori marketinga,jesu. Nekakva kosmička energija,kaji ili kako se zove,uzdržavanje od udaraca,svaki je smrtonosan,samo oni neće.he,he. MMA je brutalan,ali je skinuo maske. To tzv polaganje za nekakve Pijade,uzimanje para od dece. Znate li za naš privatni karate savez. Pola para od kotizacija se tajno vraćaju trenerima,kao stimulacija…

  5. Olimpijske igre treba da sadrže samo one discipline koje su bile posle obnavljanja. Kako je krenulo i izjedanje sendviča će ući kao sport. Za ostale sportove, neka prave svetska prvenstva. OI ne treba da budu prilika za veliku zaradu, već čast da se organizuju.

  6. Мало касним, али можда је и Аркадије положио за плави појас. Иди бре, па ни ја не разумем офсајд, али немам ништа против фудбала.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.