„Možda bi neki hteli da idem za Pariz“: Piksi se obraća javnosti u ponedeljak

Ostavite komentar


  1. Jel to i selektor najavljuje svoje obraćanje naciji kao i onaj koji ga je postavio? Da li će nam reći istinu o svemu? Naravno da neće isto kao i onaj koji ga je postavio.

  2. Niko razuman vas ne tera da odete, već da izvučete pouke i ovog debakla. U suprotnom nam slede novi neuspesi.

  3. Pokazalo se da je Stojkovic pandan Sase Djordjevica, dobar da na racun svoje slave napali igrace ali bez znanja taktike za ozbiljna takmicenja. Reprezentacija je igrala kao razbijena vojska ili 10 kokosaka bez glave, tako su se kretali po terenu. Jedina svetla tacka je golman. Bez njega bi bilo 13-15 primljenih golova.

  4. kakav fudbal takva nam je i država i vlada i ekonomija ,cela država nam je u rasulu i što pre odu ovi sa vlasti radikali i socijaliste utoliko će biti bolje za ceo sistem jer ovo je katastrofa

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.