Možemo da pobedimo Brazil

Aleksandar Mitrović i Vladimir Stojković uglas najavljuju prolaz u osminu finala

Ostavite komentar


  1. Ako je Mitrović bio najbolji naš igrač protiv Švajcarske, albaniziranog Kosova i Nemačke, jer je Lihenštajner Nemac, koa što je trećina Švajcarske, a sudija je bio Nemac, a to ljudi u FSS još ne znaju, osim pametnog Miloševića koji trpi pored sebe hokštaplere očekujući da će jednog dana on da vodi FSS, onda molim Nejmara i njegovu bratiju da se zaustave na 5 gola u mreži Srbije, a mi ćemo se žaliti opet na sudiju i zaraditi još neku novčani kaznu. Mitrović može da pogodi mrežu jedino ako ga silno upućena lopta udari u glavu pod povoljnim uglom da bi skrenula u gol. Inače, ako mu je lopta na zemlju Mitrović ne zna šta da radi s njom, osim da je preda golmanu. Srbi jedno gledaju a drugo vide na ekranu. Psiholočko slepilo zbog propalog sopstvenog života i velikih očekivanja od drugih, najviše od najprimtivnijih sportista – nogometaša. Dok istovremeno visokosvesni sportisti odbojke, i ženske i muške repreznacije, mere svoje vrednosti sa imperjalnim silama kakve su SAD, Rusija i Kina, Kanada je previše slaba, Britanija nije niti na spisku.

  2. Vidi ti naslova ,
    “ mi možemo da pobedimo i Brazil “ a , niste mogli da pobedite Albaniju u sred Beograda pa ste izgubili sa 3 : 0 jer , vi jos mislite , s tako se ponašaju i vaši zvanicnici kako je Europa vaša buduća Jugoslavija i Balkan vaša Srbija . Zato dokaze takve glupe izjave i naslovi .
    Naravno , u takvoj kolektivnoj zabludi mogu se naći i takve budale koje ce kaciti u novine i ovakav budalasti naslov ali, očigledno da vi morate jos pasti u dno kako bi ste shvatili ko ste i odakle ste dosli .
    Citavu vasu fudbalsku reprezentaciju pobedili samo s dvoje albanaca 2:1 , a sad vi “ možete da pobedite i Brazil “
    Srpskom bezobrazluku i seljačkoj primitivnoj prepotenciji stvarno nema kraja ali , to je dobro da svet vidi s kojim neobradjenom sirovinama smo mi albanci ziveli vise od 100 godina

    1. A što ti pažljivo čitaš srpsle novine? I sve razumeš. Čudan si mi ti neki albanac.

      1. Ja Jovane , pažljivo čitam francuske novine i moji komentari se objavljuju i u francuskoj stampi ali i talijanske novine. Hrvatske , srpske i slovenske novine za mene ne prestavljaju nikakav problem jer sam jedno desetljeće ziveo u Zagrebu.Nesto je drugo ako si ti očekivao da se tu pojavi neki albanac kakvog bi ti zeleo . Ali, je jako čudno da vi srbi osim srpskog slabo baratate jezicima drugih . I pored toga sto su ziveli s nama vise od 100 g. , srbi sa kosovs nisu umeli niti jednu rec učiti ili izgovoriti na albanskom . Nije moguće da ste toliko netalentirani u učenju jezika drugih
        ( osim jednog , kosovsko – srpskog politicara Rasica )

    2. Možda ste delimično u pravu kada ste glagoljali o srpskom bezobrazluku i prepotenciji jer, zaista, umemo da budemo i bezobrazni a ponekad i da precenjujemo svoje kvalitete ali, šteta je što ste zaboravili da napomenete albanski varvarizam, albansku torturu, koju sprovode nad svim drugim nacijama sa kojima dodju u dodir, kao i najprimitivniju vrstu nacional šovinizma, koja se pored svih onih etničkih čišćenja, ubistava iz potaje, silovanja, kradje i uzurpavije tudje imovine, sa čime se Srbi sreću od dolaska Albanaca na Balkan. Šteta, mogli ste i to da navedete i napravite utisak ali, ona primitivna strana Vaše ličnosti Vam to nije dozvolila.

  3. Ne znam zašto, za ovaj naš jad od reprezentacije i reprezentativaca, nije dozvoljeno reći, da se radi o gomili nesposobnih, nezainteresovanih ljudi, koji nam, svojim ponašanjem pokazujiu da su oni dovoljni samoi sebi, da je srpska reprezentacija na ovom prvenstvu zbog njih a ne oni zbog reprezentacije i da im se, što kažu „braća Hrvati“, fućka, kakav će rezultat biti?! Videće ih njihove mame, tetke i babe na ekranima i diviti se njihovoj lepoti, što je sasvim dovoljna nagrada za ove fudbalske neznalice. Ako nešto ne podnosim, ne podnosim albanski primitivni, čoporativni i necivilizovani šovinizam, koji je karakterističniji za drugi stadijum varvarstva nego za 21 Vek ali, kada vidim kako ona mala, čovekolika kreatura, pretrčava naše „zvezde“, koji igraju po evropskim klubovima, shvatim da su njima Srbija i srpska reprezentacija zadnja rupa na svirali. Uvek sebi postavljam pitanje, KAKO IH NIJE SRAMOTA?! Da imaju obraza, pokrili bi se ušima i ne bi se pojavljivali u javnosti od bruke?! Oni još imaju opravdanja? Smeta im slavlje onih ljudi, koji su se preko Švajcarske iz drugog stadijuma varvarstva domogli Evrope, koju sada reprezentuju?! Zar je neko branio Srbima i srpskoj reprezentaciji da slavi srpskog orla? Ili je to možda, za jedan deo reprezentacije sramota?!

  4. Sto slkoniste onaj najbolji komentar ikada! bio popodne-selektor bez iskustva kao dezerter ministar vojni,lopov ministar finansija,plagijator ministar policije..ne,ne,ne ide to…

  5. Nemaju problem sa sinergojom kolektivnog igranja samo naši igrači, isti problem imaju Argentinci, no i Brazilci – igrači igraju više sami za da pokažu da su najbolji u timu. Argentinu su spasla od ispadanja dva izuzetna igrača, ali tek onda kada su i ostali igrači počeli da trče po terenu kao pomahnitali uvidevši da će izgubiti od slabijeg no kompaktnog tima kakav je Nigeriski. Naravno, i selektor kao i naš nije u stanju da shvati u čemu je problem, jer ne bi ni stavljao u tim plašljive, pa da ga smeni kao da ga prvi put gleda, kakav je Di Marija, koji mnogo dobro barata sa loptom u svom malom timu dok ga gledaju tata i mama i još devojka iz njegovog sela ili kvarta. No, kada treba uči u borbu psihičku i fizičku kao u bokserskom ringu, onad su takvi igrači pola korisni za svoj a druga polovinu vremena rade za protivnički tim, tj, svaka druga dodadena lopta ide kod protivničkog igrača. No, menadžerima-lopuždarama pao za oko dok je igrao u svom timu, pa su ga prodavali i najvećim timovima, da sada ne znamo ni gde mu je trag. Nisam zapazio plašljvog igrča u našem timu, osim Iavanovića u jednom trenutku – kada je legao na zemlju da propusti loptu u našu mrežu koju je DŽaka uputio. A znam ga kao vrlo hrabrog igrača. No, problem kod naših igrača je na nivou seoskih džlkoša, samo da još tokom igre ne vade ogledalo i češalj za da sređuju frizuru, a sa namerom da pokažu da su najbolji. Zar niste videli kako je Kostić u 76 min. i još jednom minut-dva kasnije protiv Kostarike, a kako ja samo povremeno gledam jer igraju bedno, tj, igraju se ali ne rade, mora da je bilo još takvih situcija, kako trči u kontrnapad u ne samo razređenoj odbrani protivnika, već uporedu na propisnoj udaljenosti trče još tri naša igrača, a ipred njih samo jedan protivnički igrač i golman. Dok sa leve strane Kostićeve na desetak metara prati ga neki naš igrač, a s desne još dvojica već ulaze u šesnajesterac neometani, a u očekivanju da im Kostić doda loptu. A on kao pravi seoski džilkoš odlučje se na udarac ko golu, ali visoko preko gola!!! Čovek hoće sam da da gol za ga slave na tv ekranima. A na sajtovima da ga glupi navijači predlože za predsednika države. Što da ne, misli naš igrač? “Kada može Vučić navijač da bude predsednik, što ne mogi ja koji igram na terenu i dajem golove?”

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.