Mundobasket: Aleksa Avramović na kontrolnom snimanju zgloba (VIDEO) 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.

Reprezentativac Srbije se oseća dobro nakon doživljene povrede pred kraj meča sa Portorikom.

Ne bi trebalo da bude neki složeniji problem, ali je iz predostrožnosti Aleksa Avramović otišao na kontrolno snimanje skočnog zgloba. Svo vrme, reprezentativac Srbije se osećao dobro. Relativno brzo mu je skinuta bandaža kako bi se zglob osećao komotno i bez pritiska.

Košarkaši Srbije danas od 17 časova imaju trening. Tek nakon što selektor Svetislav Pešić bude okupio svoje izabranike znaće se da li će Avramović biti sposoban da odmah krene sa radom u punom obimu ili će kao Filip Petrušev raditi po posebnom režimu. Srpski centar je povredio skočni zglob na prvom meču sa Kinom.

Tokom duela sa Portorikom, na isti problem požalili su se Ognjen Dobrić i Stefan Jović (desni skočni zglob) ali su, u odnosu na Avramovića, nastavili sa igrom. Bek Partizana, na nekih pet minuta pre kraja utakmice, osetio je nešto jači bol u skočnom zglobu zbog čega nije mogao da se vrati na parket.

Poslednji meč u uvodnoj fazi Mundobasketa, košarkaši Srbije igraće sutra od 10 časova protiv Južnog Sudana. Za pretpostaviti je da će selektor Pešić odmoriti Avramovića, a moguće je i Petruševa koji nije igrao protiv Portorika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari