Muslin ostaje bar dva-tri dana 1Foto: Fonet

Posle nekoliko dana spekulacija da se selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljubu Muslinu sprema smena, i to nakon što je odveo nacionalni tim na Svetsko prvenstvo u Rusiji, stigla je vest da promena na klupi neće biti, bar za sada.

– Nemam ništa novo da kažem, i dalje sam selektor – bio je kratak Muslin nakon tročasovnog sastanka sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, kome je prisustvovao i sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, kao i član Izvršnog odbora, odnosno Muslinov asistent, Mladen Krstajić.

Da li je na ovaj način stavljena tačka na najave da će Muslin otići te da će ga zameniti Dragan Stojković Piksi, koji inače ima ugovor sa Gvangdžuom R&F u Kini, tek treba da se vidi, pošto će se razgovori po rečima Slaviše Kokeze nastaviti i narednih dana.
– Odluka oko statusa selektora reprezentacije Slavoljuba Muslina još nije doneta. Nastavićemo da razgovaramo i u naredna dva-tri dana ćemo doneti odluku. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku – kazao je Kokeza.

Prvi čovek FSS ranije je u razgovoru za Sportski žurnal poručio da mediji neće smenjivati selektora, reagujući na česte natpise da se Muslinu sprema smena. Istom prilikom Kokeza je imao reči hvale za uspeh koji je selektor ostavrio ali nije dao odgovor na pitanje ko će biti na klupi reprezentacije sledeće godine u Rusiji.

U međuvremenu Srbija će odigrati kontrolne mečeve u Aziji i to 10. novembra, a selekcijom Kine, dok će četiri dana kasnije, 14. novembra, u Busanu, u Južnoj Koreji odigrati duel protiv domaće reprezentacije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari