Al Hilal već zaražen sa "Mitro’s On Fire na na na na": Mitrović dočekan u dens ritmu koji prati njegove golove - prve fotografije u plavom 1EPA-EFE/ANDY RAIN

Aleksandar Mitrović, dojučerašnja golgeterska uzdanica londonskog Fulama, nova je zvezda u sazvežđu saudijskog Al Hilala iz Rijada, koji ne žali pare da stvori „galaktikose“ na svoj način.

Pridružio se Sergeju Milinkoviću Saviću, saigraču iz reprezentacije, a i brazilskom asu Nejmaru, verovatno najzvučnijem imenu koje je ovog leta prihvatilo zov novca iz Persijskog zaliva.

Nedugo posle spektakularnog predstavljanja na stadionu „Kralj Fahad“ Nejmara, a i njegovog zemljaka Malkoma i marokanskog golmana Bunua, koji je onomad branio za Sevilju u meču s Mančester sitijem za Superkup Evrope, i utakmice u kojoj je favoritu bod uzeo gostujući tim Al Fejha (1:1), na Al Hilalovim društvenim mrežama su objavljene prve fotografije o dolasku Mitrovića.

 

 

 

 

 

Njegov potpis trogodišnjeg ugovora propraćen je hitom „Mitro is on Fire“ (na na na na), kojim su navijači Fulama pozdravljali njegove golove.

Inače, Al Fejha  na golu ima Vladimira Stojkovića, a na klupi trenera Vuka Rašovića i napadača Milana Pavkova, koji je ušao u finišu meča. U Al Hilalu standardno mesto u vezi je zauzeo Milinković Savić.

Gosti su poveli u 15. minutu, a domaćin je izjednačio u 20. preko domaćeg igrača Hamdana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari