Na okupu posle 30 godina

Premijera "250 stepenika"

Ostavite komentar


  1. Ovo je za svaki respekt i poštovanje. Međutim, ne mogu da sakrijem svoju, a nadam se i ne samo moju, ljutnju što uvaženi autor ove vesti nije, poimence, pomenuo sve članove tadašnje reprezentacije koji su postali svetski prvaci. Koliko da nas, starije, podseti, a one koji nisu tada bili rođeni ili su bili mladi obavesti o tom događaju i ljudima koji su dali svoj doprinos istom jer je dobar deo tih ljudi, na ovaj ili onaj način, aktivno u košarci ili sportu uopšte. Je l““ to bilo, zaista, toliko teško?

  2. Mislim da je prikladno mesto da izrauzim negodovanje zbog zapostavljanja našeg slavnog trenera Aleksandra Nikolića. Slušam ovih dana hvalospeve Ivkoviću otprilike kao da je izmislio košarku i niko, ali niko nije pomenuo da je sve njih pa i Ivkovića, Aleksandar Nikolić naučio da igraju čuvenu ODBRANU i da igraju TAKTIČKI. Molim redakciju lista "Danas" da nas u nekom od arednih brojeva obraduje podsećanjem na lik i delo ovog velikana košarke. Hvala.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.