Nadal čestitao Đokoviću dan nakon osvajanja Australijan opena: "Neverovatan uspeh" 1Foto: Printscreen/Instagram/rafaelnadal

Španski teniser Rafael Nadal i jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića kroz karijeru, čestitao mu je osvajanje nove titule na Australijan openu.

Ova čestitka usledila je dan nakon što je Đoković ostvario istorijski uspeh u Meburnu, a ujedno se vratio i na prvo mesto na ATP listi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Nadal mu je čestitao objavom na društvenoj mreži Instagram, gde je napisao da je srpski teniser ostvario neverovatan uspeh.

„Čestitam Nole tebi i tvojoj ekipi na ovom velikom uspehu. Uživaj u trenutku“, napisao je Rafael Nadal uz fotografiju Novaka Đokovića.

Da podsetimo, prethodno je i bivši teniser i dugogodišnji svetski reket broj jedan Rodžer Federer uputio čestitke Novaku Đokoviću.

Đoković je juče ostvario izuzetan uspeh pošto je pobedom nad Stefanosom Cicipasom u finalu Australijan opena podigao pehar na prvom grend slem turniru u sezoni po 10. put u karijeri.

Prvi put je Australijan open osvojio pre punih 15 godina, a od svog prvog finala, pa do danas, ostvario je pobede u svim finalnim mečevima koje je igrao u Melburnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari