Nadalu 14. Rolan Garos, 22. gren slem u karijeri

Ostavite komentar

  1. Лако је Надалу,он не мора да иде код Вучића на канабе,да му помогне у изборној кампањи,и да изда огроман број својих навијача па да га због тога није баксуз.Новак ако не оде код неке влашке врачаре да га ослободи зла које је навукао на оном канабету,нека окачи рекет о клин.

  2. Dokle god se nasi novinari budu bavili ko je najbolji svih vreme a I stavlljali Novaka pod dodatni pritisak (nije mu dovoljno sto mu zvizde u Parizu,Londonu be daju da igra u Australiji suspenduju u America)ostavimo se ljudi vise obaranja rekorda pustimo Nola da igra bez pritisak I videcete da ce save doci na svoje mesto

  3. Svaka cast Nadal ali ova 2 poslednja grand slema koji si osvojio malo je zazluzan i Novak koji nije hteo da se vacinise i i koji ne treninira dovoljno i poceo je da se bavi politikom umesto da igra tenis.

  4. Novak je završio karijeru dešavanjima u Australiji, a zatim odlsakom kod Vučića. Ko se sa njim uhvati u kolo, taj propada.

  5. Branko, ne prave novinari pritisak. Zar sam Djokovic nije rekao da mu je cilj da osvoji najvise gren slemova? A to sto mu svuda zvizde… nikakvo cudo.

Ostavite komentar

Sport

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.