Nejmar prešao u PSŽ za 222 miliona

Ostavite komentar


  1. Ja da sam Makron sazvao bih parlament zbog ovoga. Kako će se sve ovo završiti i do kojih granica bahatosti su spremne gazde da idu ne bi li samo preotele igrača drugome? Da li iko normalan smatra da jedan igrač može biti bolji od 3, 5, 7, 11, 25, 89, 204 igrača. U vremenu koje dolazi izgubićemo sve sportove a u dogledno vreme ambicije klinaca koji se ne bave fudbalom jednostavno će nestati. Cena koju ćemo platiti biće previsoka, jer sve i da svi počnu igrati fudbal, sve i da svi budu basnoslovno plaćeni više od 11 tj. 22oje ne može na teren. Na toj planeti fudbala sport i olimpizam izgubiće smisao. Svi ćemo sedeti na tribinama jednog stadiona, gledati na jednom kanalu, prateći samo jedan klub, noseći isti dres, Fudbala će biti samo tamo gde budu mogli da ga plate više od drugih. A ostali će čekati da izvesna kompanija rikne, da neki in….oni fond iscrpi papane koje dere, dok vrebaju šansu sanjajući da njihov budžet bude veći, m..orališući i pitajući se gde su nestali košarka, odbojka, skijanje, rukomet, veslanje, rvanje, atletika, gimnastika…Znate gde, e pa kod knjigovođe-stornirani.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.