Neko novi da sada "eksplodira"

* Mnogo stvari za visok plasman treba da se poklopi. I da se pobedi kad se igra lošije, i sreća, i momenat. Mi treba da se oslanjamo na energiju i brzinu
Bogdan Bogdanović, jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji Srbije

Ostavite komentar


  1. Nažalost mi smo se naigrali u pripremnom periodu, tako da našoj braći Hrvatima i Crnogorcima dođemo kao hrana gladnima. Naš Bogdanović nije jači od njegovog rođaka Bogdanovića u hrvatskoj reprezentaciji. Šariću bi mogli naizmenično da pariraju Kalinić i Simonović, a njih nema. Srbin poreklom, a na dužnosti selektor Aleksandar Petrović, po harizmi i umeću nije slabiji od Aleksandra Đorđevića. Provukli smo se na zadnjem takmićenju protiv Hrvata, ovog puta oni će slaviti. Uostalom nije šala, prva sjajna petorka nam nije u igri: Tedosić, Nedojević, Simonović, Kalinić i Jokić. Možemo mi i bez njih da igramo, nn ne i da slavimo zlato ili srebro. Doduše slaviće ista škola čuvene Jugoslavije. Turke i Grke učili smo duže od tri decenije da igraju ne samo košarku već i nogomet. I, eno one su velesile, a naši protivnici.Neka nam je to uteha. Pa zar nam je malo da nas svi plaše, i imperije kao što su Kina, SAD, Ruska federacija, ne samo u košarci, već nam ne mogu ništa ni u vaterpolu, niti u odbonjci, i to i za devojke što igraju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.