Nema ništa preko noći 1Foto: STARSPORT

Posle perfektnog rezultatskog niza tokom priprema, košarkaši Partizana poraženi su u Hali sportova „Ranko Žeravica“ od Mornara iz Bara (68:73).

Posle utakmice koju je sa tribina pratio i legendarni Željko Obradović, trener crno-belih Vlado Šćepanović nije bio nezadovoljan.

„Bila je ovo utakmica protiv najkvalitetnijeg protivnika, koji po meni sa ovom ekipom pretenduje na sami vrh. Imaju veliki budžet, veliki broj odličnih igrača i bila je to fenomenalna provera za nas u ovom periodu. Dobili smo realnu sliku stanja tima i po meni nije zabrinjavajući ni taj poraz koji se desio na kraju, video sam mnogo stvari na kojima trebamo da radimo i radićemo“, rekao je Šćepanović.

On je naglasio da njegova ekipa mora da se bori i da se u pripremnom periodu vide neke stvari i neki igrači, šta ko može.

„Trenutno je jasna slika šta bi trebalo raditi u narednom periodu jer ima dovoljno vremena da se spremamo. Ne bih ulazio u priču o povredama, kako je svima tako je i nama. Preko noći se ništa ne pravi, nijedan veliki rezultat, kao ni ekipa. Na dobrom smo putu i pored poraza, ali treba baš puno da se radi“, rekao je Šćepanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari