Nemački mediji o trijumfu Novaka Đokovića u Njujorku: Mentalitet rođen iz odrastanja u ratnim uslovima

Ostavite komentar


  1. Mentalit),kako bi u Bačkoj rekli – ta manite se divana) .Rad,rad i rad) . Ocigledno najviše radi i na tenisu i na sebi)

  2. Njega su stvorili roditelji. On je rob, sa njime su njegovi roditelji zapoceli nemilosrdno stvaranje teniskog robota. I to od njegove trece godine. Roditelji monstrumi su mu oduzeli detinjstvo. On je robot bez emocija. Sto se vidi surovim vredjanjem njegovog staba koje pravi tokom meca. Jasno je zasto ga ne voli niko osim nas samih.

  3. Znaš šta Saša M. ti treba da se lečiš kad možeš da pišeš ovakve gluposti. Novak robot ti si stvrno budala, Novak koji reagiuje kako ti kažeš baš pokazuje da je ljudsko biće.

  4. Ovakvo veče ni najveće nacije ili nikad nisu imale ili bi volele da imaju- na dočeku Zlatnih Basketaša, Srebrnih Košarkaša i Novaka posle osvojenog 24GS. Hvala im

  5. Cestitke za Novaka . Jedan je i jedini .Sve je sam rekao ..od toga da bi bio bozanstvo da pripada nekoj drugoj naciji do jasno opisanog stanja i uz ciju pomoc je mnogo puta uzdigao …Ali i pored svega ce postojati neka Zorica da mu sudi da od coveka ,ljudine vidi masinu . A nazalost i oni koji sude cak i Novakovoj familiji . Da li je u pitanju zavist ili nesto drugo …nije bitno ali jeste jadno

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.