Nemanja Bjelica napadnut u Beogradu, policija uhapsila bivšeg fudbalera Crvene zvezde

Ostavite komentar


  1. Zasto, sta se okomio na Bjelicu, da li je Petkovic bio pijan, tako nasilnicki Petkovic se ponasa. Neverujem da oni imaju neke razmiruce, sta mu je kriv Bjelica. Uzas, sve nasilnici gde god da krenes, nemozes ni kafu popiti na miru.

  2. Primera radi,novcana globa od milion dinara i drustveno korisni rad od godinu dana u domovima za nezbrinutu decu.A o fudbalerima kao ljudima uz duzno postovanje manjeg broja,sve najgore.

  3. Svaka čast na smirenosti! Nije lako biti pribran kada te pred porodicom neko naruži!

  4. Tom dripcu Petkoviću treba rebnuti kaznu maksimalnu da mu nebi palo na pamet da tako nešto ponovi a i za primer drugima.

  5. Petkovica pod hitno smestiti u Kovin, to je blizu Beograda a Bjelici svaka cas, uzdrzao se od reakcije zbog prisustva njegove porodice inace bi dobio po labrnji jer je to Petkovic zasluzio..,

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.