Nemanja Matić nastavio polemiku sa najvećim srpskim klubovima: Naš fudbal je bolestan, zaražen virusima koji se zovu Crvena zvezda i Partizan

Ostavite komentar


  1. Emoj maticu na sve ono ljudsko sto si imo u sebi kao igrac kao čovjek ,sa
    si se na sve po..ao. i stvarno ispadas ko paceni bolesnik. Ipak sva otkrije pravo lice prije ili kasnije ne moze cjeli zivot glumiti dobrotvora. Bas mi te zao

  2. Ja u tebi Maticu sem dobrog coveka,donatora I dobrotvora ne vidim nekog velikog fudbalera,jedan prosek fudbalera koji je na sredini terena trckarao I uvek Bez nekog velikog coveka,za reprezentacije si uvek samo otaljigao posao kolko je trebalo a za klubove koje si igrao bi morao da zahvalis I to dobro dobro Murinju a iz kog razloga samo ti I on znate.

  3. Koliko slep i glup treba da budeš, pa da ne kapiraš da nam je ceo društveni sistem bolestan!! Fudbal je samo delić tog bolesnog tkiva!! Terzići. Treba li dalje.

  4. Evo ga jos jedan koji nije nista dao reprezentaciji!
    Bio dobar samo za svoj dzep, uskoro zavrsava karijeru pa hoce da puni dzep i u FSS.
    Idi bestraga zajedno sa Vidicem!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.