„Nenamerna greška, ali se ne dešava ni u seoskim ligama“: Kako je moguće da je za Radnički protiv Zvezde igrao fudbaler koji nema pravo nastupa?

Ostavite komentar


  1. „Greška u protokolu“ se desila namerno, to samo slep ne želi da vidi. Igra i rezultat Zvezde nije obećavao dobar ishod. Za svaki slučaj tu je bio „protokol“ da se u slučaju krajnje lošeg rezultata za Zvezdu, aktivira. Kakva država takvi protokoli.

  2. Normalno kad se nezna ko pije ko placa.Dzajica ste obrukali i doveli gomilu seljaka.

  3. Videli Žitani da mogu da kilanu pa se osigurali za tri boda.
    Eto ispratite, kao novinari, da će ovaj što je podneo ostavku dobiti novo mesto a možda i bolje od ovog.

  4. Ne lupetaj Ivane Pavloviću. Smešni ste i nesposobni za sve pare koje stižu u klub. Naročito je jadno to što kao imate mnogo obaveza pa ne postižete. A i Radnički se usrećio s tobom, gde se pojaviš tu je rasulo.

  5. Pazi ovog , zvalo ga je mnogo ljufi za karte oa nije bio dovoljno skoncentrisan…Auuu…Jedina svetla tačka Fk Radnički su njegovi navijaći , a ove portarole , sekretare, sportske direktore, trenere i ostale neradnike koji samo gledaju na koji naćin da izvuku neku korist za sebe , isti ti nsvijači bi trebali da najure …Pa trenera omladinaca ne zanima klub vec je isloristio svoju poziciju u klubu i koristi terene gradskog kluba za neke svoje ,,individualne“ treninge i sav novac trpa u svoj džep.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.