Neočekivan doček srpskih fudbalera u Podgorici (VIDEO) 1Foto: FSS/Marko Metlas

Orlovi stigli na poprište druge bitke u borbi za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Najbolji fudbaleri Srbije, stručni štab naše reprezentacije, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, kao i brojna pratnja doputovali su danas u Podgoricu, gde sutra igraju sa Crnom Gorom (20.45).

Dobro raspoloženi zbog startne pobede nad Litvanijom (2:0) i premijernih bodova u kvalifikacijama za EURO 2024, ali i prijano iznenađeni prijateljskom dobrodošlicom na svakom koraku. Pre svega dece.

Nekoliko desetina mališana sačekalo ih je što na aerodromu što ispred hotela u kom su smešteni, a Orlovi su im strpljivo davali atutograme i fotografisali se sa njima. Sve uz osmehe odobrenja policijske pratnje.

A ako je suditi po prilascima, rukovanjima i zajedničkim slikanjima, dolazak Vlahodića, Tadića, braće Milinković-Savić, Mitrovića… obradovao je i neke od zaposlenih u podgoričkoj vazdušnoj luci.

Ni traga tenzijama o kojima se šuškalo ovih dana, jer je susret zbog bremenitih odnosa dve države i aktuelnih predsedničkih izbora u Crnoj Gori označen kao događaj od visokog bezbedonosnog rizika.

Naravno, najbitnije je šta će se dešavati na dan utakmice, pre svega na tribinama stadiona pod Goricom, koji obe ekipe dočekuju s pobedom, jer su se i Crnogorci „omrsili“ Protiv Bugarske u Razgradu (0:1).

Neočekivan doček srpskih fudbalera u Podgorici (VIDEO) 2
Foto: FSS/Marko Metlas
Fudbal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari