Nešto je trulo u Zvezdi

Debakl od Monaka potvrdio da Milan Tomić ne kontroliše najbolje situaciju u klubu

Ostavite komentar


  1. Trulo je krupna reč u odnosu na vreme kada je Crvena Zvezda bila satirana, te ne bih da podsećam.
    Ovo sada je, čini se posledica odluke da se ne dozvole finansijska sredstva koja su tražena, nakon pretprošle sezone kada je bilo poznato da će fajnal for biti održan u Beogradu. Nakon čudne završnice u Evroligi i osvajanja devetog mesta, svi su bili u iščekivanju, klub, Dejan Radonjić i desetak uigranih košarkaša. Kada je konačno rečeno da bez obzira na fajnal for u Beogradu od novca nema ništa, ekipa se osula. Čović je skrpio kakav takav tim, lelujavo igrao Aba i Evro ligu i izgubio.
    Slično je i ove godine iako je klub imao dobar početak.
    S obzirom da se zna kako se u Srbiji finansiraju košarkaški klubovi, uzrok lelujavosti treba tražiti na relaciji država – klub, a na toj i takvoj trim stazi, odlučuje par ljudi.

    1. Mora da se šalite! Ovo je najskuplji tim u istoriji srpske košarke! Regland, Beron, Faje, Perperoglu, Cirbes… Ne zna se ko više košta i ko više zarađuje! Uz nekoliko najskupljih domaćih igrača (od onih koji još igraju u Srbiji) i Odma… Plus Tomić, koji je doveden iz Olimpijakosa, gde nije radio za giros…

      1. Naglasak je na godini kada su za par meseci otišli, maltene svi, Radonjić kao trener, Jović, Kalinić, Gudurić, Cirbes … tada uigran tim koji nije koštao mnogo, a bio veći kapital od imena, i o tome se radi.
        Zar fajnal for na domaćem terenu nije prilika bez obzira koje se mesto na njemu zauzme, za trenere, igrače, menadžere ? Čemu kandidatura ? A bila je, kolko juče. E, kada se tako nešto dozvoli, kiksevi se množe, pa i ono što je bilo lakše, danas nije, i košta. Prilika je propuštena i tačka, što uostalom potvrđuju rezultati od tada do danas.

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.