Neuspeh rukometašica na EP novi dokaz o „umiranju“ ovog sporta u Srbiji

Samopouzdanje se neguje

Ostavite komentar


    1. Uzimajući u obzir Vaš navijački pristup u ovom komentaru (a radi poštenja – pripadam istom miljeu), stoji da je to vrlo blizu istini : „veliki vođa“ odlučuje o svakom segmentu naših života pa i o ulaganju,strategiji razvoja,ciljevima , pa čak i zadacima na utakmicama („Sine, daj gol !“). Samo ono što je njemu važno , tj. njemu donosi poene, može imati šansu.
      Kad u to zamesimo i gomilu poltrona koji bi lakog hleba bez puno truda – dobije se naš sadašnji sport (mislim na tzv. sportske radnike i stručnjake, takmičari su samo „meso“ tj. izvršioci, radna snaga – kao i oni u belosvetskim kompanijama za uvrtanje žica i slične tehnologije, i isto tako beže glavom bez obzira ako im se ukaže šansa).
      Najjača potvrda svega je ono što se iza zavese ovih dana dešava u FSS gde
      osvežavaju struku Lazetićem i možda penzionerom iz Francuske !?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.