Ni Atletiko neće Ronalda 1 EPA-EFE/PETER POWELL

Predsednik madridskog kluba demantovao zainteresovanost za portugalskog fudbalera.

„Ne znam ko je izmislio tu priču o tome da Kristijano Ronaldo dolazi u Atletiko Madrid. To definitivno nije istina. Praktično je nemoguće da on dođe u Atletiko Madrid“, putem saopštenja se izjasnio Enrike Serezo, stavivši tako tačku na medijske spekulacije o mogućem prelasku Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda.

Time je otpala još jedna solucija za čuvenog Portugalca, koji pošto-poto želi sledeće sezone da igra Ligu šampiona, što nije u mogućnosti sa engleskim velikanom. U međuvremenu nije „prošao“ ni u Bajernu, Čelsiju, Pari Sen Žermenu…

Što zbog poznih igračkih godina jednog od najboljih fudbalera novijeg doba, što zbog velikih primanja osvajača gomile klupskih trofeja i titule evropskog prvaka sa nacionalnim timom.

Takođe, ni uprava Mančester junajteda nije (još) spremna da ga pusti, pa ni današnji sastanak Ronalda i njegovog agenta Žorža Mendeša sa izvršnim direktorom Junajteda, Ričardom Arnoldom, i legendarnim Aleksom Fergusonom, koji se i u trenerskoj penziji mnogo pita, nije urodio plodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari