Ništa od početka gradnje Nacionalnog stadiona

Šarena laža za glasače

Ostavite komentar


  1. dok god se deca lece SMSovima, nema kanalizacije, infrastrukture do poslednjeg sela, regionalnih medicinskih centara, ne treba nam nikakav stadion.

    1. Bravo majstore!
      Ali trebaju ovima na vlasti i oko vlasti da muljaju sa ogromnim parama.

    2. Dok god imamo 1.500 generala u peMziji, preko 200.000 na socijalnoj pomoći, 10.000 stranih studenata na grbači ove sirotinje, 1,700.000 penzionera , 1,000.000 službenika u nadgradnji, svakim danom idemo u minus.

    3. Ne slažem se sa tobom.
      Srbija nije bogata zemlja. Ali da li život mora da stane dok se ne izgradi kako kažeš infastruktura do poslednjeg sela?
      Da li ti je poznato da je samo za preradu otpadnih voda i za izgradnju novih sanitarnih deponija u skladu za EU standardima treba Srbija da izdvoji 20 milijardi eura?
      Da li Srbija ima taj novac?
      Da li treba sve da stane u Srbiji dok se ne reše svi ekološki problemi u gradovima i selima, koje niko nije rešvao u zadnjih 50 godina?
      Da li treba da se ukine šansa za razvoj vrhunskog sporta u Srbiji time što će nam MOK, UEFA, FIFA i druge međunarodne organizacije zabaraniti da se na teritoriji Srbije organizuju takmićenja jer su naši stadioni nebezbedni?
      Nacionalni stadion je potreban Srbiji, kao što je potreban i nacionalni aerodorom.
      Decu treba lečiti posredstvom legalnih zdravstvenih institucija a ne putem SMS-a. Novac postoji, ali na žalost nekima je „jednostavnije“ da koriste SMS kao lakše rešenje.
      Novinari treba da na naslovim stanama medija svakog dana pišu o slučajevima kada neko dete ne može zbog birokratskog sistema da brzo dobije adekvatno lečenje u zemlji ili inostranstvu. To je put da se reši ovaj „problem“. Upornost i javnost rada u opštem interesu se uvek isplati.
      .

      1. Srbia jeste bogata zemlja! Ima i rude i vodu i planine i hranu i puno sunca. Ima nemazljive ljude koji ne umeju da postuju ono sto imaju i da gledaju sta rade i akko rade da im bude bolje. Srbiaj je lepa zemlja, ima puno toga da ponudi. Potrebno je samo da pametni ljudi, oni koji vole i cene svoju zemlju i svoje narod njom rukovode, a ne da bedno otimaju , kao da ce sa sobom u grob odneti. Jos jedan stadion nije potreban , imamo ih dovoljno. Ako je do sportskih priredbi zar Zvezada nije igrala na Marakani pred 100000 posetilaca, u redu i miru.
        Kanalizacija , zdrava voda i zdrav narod su bolje osnova za buducnost, a ne neki stadion koji bi zvrjao prazan i onda bi se kukumavcilo da nema para za njegovo odrzavanje. Pitajte svakog domacina ili domacicu kako se vodi domacinstvo sa malo para, koji su im prioriteti i ucite od njih.

      2. Ne verujem da će nacionalni stadion pospešiti i onogućiti “razvoj vrhunskog sporta” jer u Srbiji reči “vrhunski” i “fudbal” ne idu jedna uz drugu.

  2. Da je sreće da ništa nisu ni započinjali….osim manjeg duga, još uvek bi Beograd imao železničku stanicu, voz ka Novom Sadu i Budimpešti,…ma mogao bih nabrajati na mnogo stranica teksta A4 formata.

  3. Pa šta ako neće biti izgrađen ove godine?Toliki troškovi i štete oko i posle covida 19,od albanskih ima takse-nema takes,pomoć privrednicima i radnicima,silna druga socijalna savanna,da je sasvim logično da u sve te troškove ne može da se uglavi stadion.Što ne znači da jednom,kad se država oporavi,neće biti izgrađen…Što malo ne pišete šta je sve izgrađeno i koja obećanja su ispunjena?!.Da li uopšte SMETE o tome da pišete?Izgubićete posao?Potpuno razumljivo…

  4. Uložiti velike pare da bi huligani stadion demolirali za godinu – dve dana. Beograd nema kanalizaciju

  5. Baš mi je žao. Jel da da lepše zvuči da gradiš stadion od npr. kanalizacije?

  6. E, jebi ga….A taman smo se naostrili da budemo sportski giganti. NIsta, imacemo jarbol, dođe mu na isto.

  7. Kada ce te da shvatite da je vodja belosvetski lazov?Kakvi stadioni kakvi bakraci,prva fudbalska liga sa 20.klubova da bi njegov dodjos Kokeza pljackaojos sto je po Srbiji ostalo.Nemacka 70.miliona stanovnika ima ligu saq 18.klubova.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.