Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu "Santijago Bernabeu" 1Foto: EPA-EFE/Mariscal

Manuel Nojer, golman Bajerna iz Minhena koji je u 87. minutu napravio ozbiljnu grešku koja je dovela do gola Hoselua i početka povratka Real Madrida u utakmicu, pronašao je izgovor kako bi opravdao svoju grešku i eliminaciju nemačkog tima u polufinalu Lige šampiona.

Reprezentativac Nemačke se, kao i Pep Gvardiola pre nekoliko nedelja, žalio na teren, odnosno na travu stadiona „Santijago Bernabeu“, piše madridski sportski list Marka.

– Moram da kažem da sam očekivao odskok lopte na drugačiji način, više ka mojim grudima. Otišla je malo više od toga jer nisam očekivao da će biti mala neravnina u travi – izjavio je golman Bajerna posle utakmice.

Posle utakmice je trener Tomas Tuhel stao u njegovu zaštititu.

– Neko me je pitao da li bi Manu odbranio to u 99 od 100 slučajeva. Ma 10.000 puta bi odbranio, ovo je bio taj 10001. Nemoguće je da Manu napravi takvu grešku, i to baš sada, posle prvoklasnog meča koji je odigrao. Ako je neko zaslužio da mu se to ne desi, to je Manuel. Znamo koliko naporno radi, znam mu karakter i kako se spremao za ovaj meč. Kažu da se sve dešava s razlogom, ali ne znam da li ćemo taj razlog saznati u narednih pedeset godina. Niko neće upirati prstom u njega, naravno da je on najnesrećniji u ovom trenutku – rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari