Nori: Boriću se za svaki poen 1Foto: EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Britanski teniser Kameron Nori kaže da ga čeka veliki izazov protiv Novaka Đokovića, ali da se neće unapred predati, piše Sport Klub.

Nori je prvi reket Britanije i u četvrtak će igrati sa Đokovićem, od kojeg je dosad izgubio sva tri meča.

– Ekstremno je impresivno šta Novak radi u kontinuitetu protiv najboljih na svetu. Dejvis kup je drugačija vrsta pritiska, mnogo navijača, mislim da to radi u našu korist, spremni smo da se takmičimo. Još od Beča se spremam za Novaka, ručni zglob mi se oporavio. Boriću se za svaki poen, uživaću u atmosferi, uzbuđen sam – rekao je 28-godišnji Nori i dodao:

– Kada je publika protiv njega, to mu se dopada. Tada je bio previše dobar za mene. Ja ću samo biti svoj, velika je privilegija igrati protiv njega i nemam šta da izgubim, pokazaću zube. Trčaću za svaku loptu.

Na pitanje šta je najveći izazov kada se igra protiv Đokovića, trenutno 18. teniser sveta odgovara:

– On čini da osećaš da je teren jako mali, tera te da previše rizikuješ. Servis mu je potcenjen, gledao sam ga u Torinu, protiv Sinera je toliko dobro servirao prvih set i po… Na svoj servis moram da budem spreman da igram mnogo, moram da budem uvek spreman da trčim više nego inače i da probam da ne žurim previše kada kontrolišem poen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari