Svađanje sa publikom, dirigovanje na zvižduke, patriotske pesme i parole „Kosovo je srce Srbije“: Novak Đoković ima novi repertoar, šta je razlog ovoj promeni?

Ostavite komentar


  1. Nije na nama da ga volimo ili ne. Teniser svakako br1 .Ostaje da se vidi dali je patriota ili patrijota . Negativno utiče na njega otac,Jelena i približavanje SNS u.

  2. Није проблем у њему. Сваки Србин треба да пева патриотске песме и да му је Косово у срцу. Проблем је у другима који то не раде. Шта треба да пева јапанске песме?

  3. Ne, svaki Srbin treba da peva i govori ono što želi i misli jer je, čini mi se, ideja oslobođenja od Turaka bila da svako postane slobodan čovek. I nema problema ni u jednima ni u drugima dok god to nije uvod u nasilno međusobno razračunavanje i širenje mržnje prema drugačijim svojima i drugim narodima. Neće vi meni, doktore čega god, govoriti šta ja treba da radim i u čemu je moj problem. Može se itekako biti i Srbin i patriota a da pitanje Kosova nema neku posebnu dimenziju za tu osobu. To što vi u to ne verujete, to nije moj problem.

  4. Pratim mnoge zapadne novine, i svi Nolu skidaju kapu. Sad, ne znam kako nasi novinari velicaju ako se neki glas koji nadje protiv. Pa pogledajte samo clanke o engleskoj kraljevskoj porodici – tek tu ima kritika koliko hocete, nije samo Nole…

  5. Ноле је патриота воли своје,а поштује туђе,има свој став,неким смета што говори истину,па зар Косово није Стбија

  6. Mnogo mi je lepse i normalnije izgledao dok se nije svadjao s publikom, lomio rekete, dirigivao a u poslednje vreme imali smo priliku da vidimo i kako se hvata za medjunozje …Mnogo je normalniji bio onaj Novak od pre…Ali kako god on voli neka radi

  7. Manite se kritike Novaka , covek je nije masina. Sta god da uradi, kako god da se ponasa to je on i ima pravo na sve to. Svaka mu cast.

  8. Novak je samo čovek. Skidam kapu i naklon do poda kako se mentalno drži sve ove godine. Hajde da obujemo njegove cipele pa onda da damo sebi pravo da komentarišemo!

  9. Došao čovek u situaciju da zeza ceo svet pa šteta da to i ne uradi. Dosta su njega maltretirali.

  10. Realno, kad se Vučiću završi karijera i predsednikovanje, u dilemi sam ko će ga naslediti: Nole ili Grigorije?

  11. Pateticni pokusaji da se opravda primitivno, konfliktno i nesportsko ponasanje.
    Pravdamo ga za to ponasanje a takvo isto nas je i dovelo u poziciju da na nas gledaju kao na Hamas Evrope.
    Pozivanje na ‘inat’ i „ako je to on, zašto da ne“ ili „ne da na sebe“ je samo dokaz da smo nezreli i primitvni.
    ‘Stručnjak’ za PR Cvijetin Milivojević cak kaže da mu se kao navijaču dopada ponašanje Đokovića! Pa takvi kakvi su na strucnjaci za PR takav nam je i narod: konfliktan, agresivan i sebicno-egoistican.
    I nije problem u vlasti – problem je u narodu i njegovoj intelektualnoj eliti

  12. Lik mi je uvek bio odvratan i nesimpatican kao i cela njegova porodica. Tolika prepotencija i nekultura u ponasanju pred publikom donosi nam vise stete nego korosti. Njegovih sportski uspesi su njegovi kao i milioni kojih mu nikad nije dosta. On ima dil sa Vucicem i ne razlikuje se od drugih tajkuna koji sisu narodu krv i dice se folirantskim patriotizmom. Kosovo im je stalno u prici a ono odavno nije vise u sastavu Srbije. Za narod dole ga bas briga kao i sve nase politicare. Muka mi je od njegove face i njega koji misli da je BOG na zemlji kao i Vucic.

  13. Nole jedan jedini.Nas,a svetski.Odusevio me ne samo kao sportista,sampion,vec i kao Srbin a jos vise kao covek.Kad sam procitao sta je uradio za nase svetinje,kako je pomagao nase talente….Zamislite,uslov za svu pomoc Medjedovicu je da kada on postane sampion i zaradi pare da se revansira tako sto ce on pomoci neki nas talenat.Zato,mrzitelji Srba i sampiona tisina.

  14. Vojvoda Mišić
    04. decembra 2023. u 08.00
    Došao čovek u situaciju da zeza ceo svet pa šteta da to i ne uradi. Dosta su njega maltretirali.

    Nije mi jasno:
    1. Ko su to ‘oni’ koji su ga maltretirali i kako im se njima ovakvo ponasanje sveti?
    2. „dosao u situaciju … pa zasto da to ne uradi“ je tipicno ponasanje siledzije i moralnog slabica. Odgovor bi bilo. „nije lepo“, „nije pristojno“, nije moralno“ itd. Sve ono sto on (kao i ovaj narod) ne razume.
    Eto zato je mozda teniser sa najvise GS ali nikad GOAT.
    Hvala na asistu!

  15. Sam je sebe izgradio, niko mu nije pomogao, ni drzava, ni sportski savez! Njegov uspeh je samo njegov, i svaka mu čast što u najtežim momentima kad nije imao finansija nije prešao da igra za neku drugu zemlju.koja bi ga podržala! Ko ste vi da mu spočitava te što voli Srbiju, što je rodoljub, što peva šta god mu se peva, što glasa kog god želi, ništa nikome ne duguje osim sebi i svojoj porodici!

  16. Kao da se rodio u SNS/u: osionost, ehoizam, teski primitivizam i hvatanje za medjunozje, psovke i nekultura nevidjena cak ni u njegovom selu. On i Federer kao birtijaš i dzentlemen…Kosi tata…

  17. Ne daj se Nole Srbine, ako treba jedi rekete sa sve lopticama, kao i mi korenje, ali se ne dajmo!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.