Obradović: Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa 1Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaši Partizana u utorak od 20:30 sati igraju protiv Barselone u Štark areni u 31. kolu Evrolige, a eventualna pobeda ih može dovesti u predvorje TOP 8 faze.

Trener Partizana Željko Obradović je istakao da njegovi igrači igraju novu utakmicu posle samo 48 sati, ali da će Blaugranu spremno dočekati.

„Imamo jedan trening danas i jedan sutra pre podne. Probali smo da prođemo kroz najbitnije stvari za njihovu igru bez nekog velikog posmatranje njihovog ‘plejbuka’ što mislim da nije moguće u ovom trenutku. Ali znamo ih, već smo igrali protiv Barselone i znamo koji kvalitet imaju. To je ekipa napravljena da ode na ‘fajnal for’ i verovatno da proba da osvoji Evroligu. Igraju timski, igraju izuzetno čvrstu odbranu. Ključni igrač u toj odbrani je sigurno Jan Veseli kada je na petici. Agresivnost na loptu kreće od bekova po celom terenu. Oni su tim koja je lider Evrolige po procentu uspešnosti u šutu za tri poena tako da su to neke osnovne stvari. Probali smo na njihovu igru da reagujemo sada na treningu i videćemo kako će to sutra da izgleda. Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa“, istakao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari