Obradović: Žao mi je što nismo probali da pružimo veći otpor 1Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa bez energije odigrala večerašnji evoroligaški meč protiv Reala u Madridu i istakao da mu je žao što crno-beli nisu uspeli da pruže veći otpor.

„Nismo igrali sa energijom koja je potrebna za utakmicu. Bez ikakve agresivnosti u odbrani, sve ono što nas je krasilo pre dva dana protiv Valensije. U napadu nestrpljivi, apsolutno nikakav protok lopte. Davali su nam lake poene iz kontranapada, davali su nam lake poene iz skoka u napadu i, ono što je najgore, davali su nam lake poene posle naših izgubljenih lopti“, rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Madridu od Reala sa ubedljivih 75:91, u utakmici 16. kola Evrolige.

„U košarci postoje izgubljene lopte i to je deo igre ako je protivnička ekipa agresivna, ali ako ti direktno bacaš loptu u ruke protivničkih igrača, onda je to na neki način neobjašnjivo“, rekao je Obradović.

Trener Partizana je naveo da igrači verovatno osećaku umor, ali da to ne može da bude izgovor jer je i Real igrao utakmicu pre dva dana u Beogradu.

„Ali, ne bih o njima, mislim da su oni ubedljivo najbolji tim u Evroligi ove sezone. Žao mi je što nismo probali da pružimo veći otpor i što nismo igrali na nivou koji inače krasi našu ekipu. Ta želja, borbenost i pamet u napadu. Okrećemo se novoj utakmici i to je to. Još jednom hvala svim ljudima koji su bili ovde sa nama večeras ovde“, rekao je Obradović.

Real je upisao 15. pobedu od početka sezone, ali je i prekinuo pobednički niz crno-belih od pet vezanih pobeda. Partizan sada ima devet pobeda i sedam poraza.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige dočekati Virtus iz Bolonje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari