"Obrukali smo se...": Gordan Petrić razlog teškog poraza traži u svojoj "naivnosti, dobroti i neznanju" 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Partizana smatra sebe jedinim krivcem za katastrofalnu partiju i četiri primljena gola protiv „male“ Mladosti .

Fudbaleri Partizana do nogu su potučeni od superligaškog novajlije – 0:4, koji je do večerašnje utakmice dao samo 13 golova od početka prvenstva.

„Jedini za kritiku sam ja. Moja neka naivnost, dobrota, a možda i neznanje… To nas je koštalo poraza. To znam ja i znaju igrači. Jedino ja mogu da kriv. Poklonili smo golove protivniku, da li se to događalo nekad to ne znam. Poruka koja mi je stigla (sa tribina, prim. aut), upravu su ljudi, obrukali smo se. Ne znam kada je Partizan primio ovako naivne golove“, rekao je Gordan Petrić za Arenu Sport.

Da zlo bude veće, Partizan već sledećeg četvrtka gostuje moldavskom Šerifu, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencije.

„Imamo utakmicu za četiri dana, sigurno su igrači svesni važnosti meča. Mi moramo da se ponovimo u četvrtak, ko god izađe na teren od svih nas mora da pokaže kvalitet“, dodao je trener srpskog viceprvaka, koji će šestu sezonu zaredom završiti ispod Crvene zvezde, a kako je ispao na startu Kupa Srbije ne može da se nada ni utešnom trofeju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari