Od crvenog tepiha do crvenog kartona: To što je u Zvezdi postigao Bahar najmanje je mogao i njegov prethodnik – za mnogo manje para

Ostavite komentar


  1. Nije korektno u ovu papazjaniju sa Baharom uvlačiti pristojnog momka i kvalitetnog trenera Miloša Milojevića, a naročito porediti šta je on mogao, a šta ne. Prošle sezone, Milojević je sa (makar na papiru) slabijim timom ubedljivo i bez poraza osvojio „Duplu krunu“, a možda još važnije je to što je Zvezda igrala sasvim solidno i prepoznatljivo, uz Kataija, Ivanića i Kangu u punoj formi. Bahar je uspeo da upropasti ne samo evropsku jesen, već i sistem igre koji su prethodno postavili bolji treneri od njega, tu mislim na oba Milojevića, pa čak i na Dejana Stankovića, sa kojima je Zvezda izgledala kao organizovan tim sa planom! Bahar je lutao, forsirao besmislene igrače poput Ndiajea, Krasoa i neverovatno nedarovitih Stamenića i Olajinke, pritom zapostavljajući Kataija i Kangu, jedine igrače sposobne da jednim potezom reše utakmicu. Na kraju, kada je i on shvatio da su baš njih dvojica daleko najbolje što ova Zvzda ima – bilo je kasno i za ulazak u pravu formu, i za uigravanje sa ostatkom tima. Tako da – ostavimo Miloša Milojevića na miru, jer sam stoprocentno siguran da bi pod njim makar igra i utisak u Evropi bili bolji, a od Partizana se ne bi izgubilo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.