Od korona virusa „umire“ i sport

Kakve i kolike će potrese u unosnoj industriji sporta izazvati pandemija kovida 19

Ostavite komentar


  1. Za sportske kljukakne guske normalan čovek odavno ne brine. Šta će biti sa ovim opsenarima je potpuno svejedno, ali nije više svejedno to što se na njih baca ogroman (nezarađen) novac a ljudi umiru od boleština, od gladi, sada i od ovečumetine. Lekari i zddravstveno osoblje umire. A, sportistima, političarima, tajkunima i mafijašima daleko lepa kuća. Nadajmo se nemilosrdnoj nacionalizaciji imovine koju decenijama stiču pljačkom i uništavanjem običnog čoveka.

  2. Ma da ovaj svet je zavisan i pohlepan na pare a sport i estrada su ikone sveta. Tako da od promena nema ništa. Vakcina i profit i idemo sve po starom do nove pandemije.

  3. nadajmo se da ce biti unistena ta beskrajna promocija nasilja, agresije, primitivizma, neobrazovanosti, sive zone, finansijskih mahinacija, kriminalnih udruzenja, mrznje, podele na nacije, regione, gradove, podele po polovima, dehumanizacije, ilegalne farmakologije…..

  4. Cenjeni sociolog ne prati mnogo sport ali je bitno da ima mišljenje. Inter-Milan odavno nije reper ni za šta. Za gledanost NBA i NHL nije uzeo u obzir drastičnu promenu termina, pa je u određenoj meri na gledanost uticala i politička kampanja Trampa, igrača i liga.

    „Bilo je pitanje trenutka kada će neko da izračuna koliko zdravstvenih plata može da se isplati od samo jedne zarade Mesija ili Ronalda.“

    Koliko tek plata može da se isplati od zarade Patricka Soon Shionga ili Thomasa Frista ili Phillipa Frosta? Oni imaju mnogo veće bogatstvo od Mesija i K. Ronalda.
    Glupa je ta priča o tome da igrači zarađuju previše kada se apsolutno zanemaruje činjenica da samo 1 promil (ma i manje) najboljih ima te cifre. Hajde da u priču uvedemo i drugoligaške, trećeligaške igrače. Oni ne mlate milione, a njih ima mnogo više od onih najboljih. Da ne spominjem da najveći deo tih najplaćenijih fudbalera igra i prima platu 15-ak godina i posle troše to što su zaradili.

    1. Potpuno ste u pravu gospodine. Mnogo bolje tekstove, ne reklamiram nego sa zadovoljstvom čtam,ima portal nova.rs. Mislim na temu sporta. Jako dobre tekstove ima kolumnista Dragan Popović. Pročitajte. Ima i na ovu temu, ali daleko ozbiljnije i zanimljivije.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.