Odbojkaši Srbije prvi put osvojili Svetsku ligu

Ostavite komentar


  1. Prošle godine, nakon neuspeha u kvalifikacijama za OI, Nikola se glasno upitao, da nije možda pogrešio i požurio u trenerske vode.
    Očigledno, nije.
    Ova generacija odbojkaša igra dugo zajedno, višestruki su svetski prvaci u mlađim kategorijama, ali nešto je falilo. S Nikolom kao igračem, te Miljkovićem bili su evropski prvaci i osvajači bronzane medalje sa svetskog prvenstva, čini mi se, u Italiji, sami, ne. Kolaković je, čak, dao ostavku.
    Od ove godine se što šta izmenilo. Igraju s neuporedivo većim samopuzdanjem i ne plaše se nikoga. Uroš Kovačević se pretvorio u lidera ekipe, mada svako od igrača zna svoje mesto.
    Eto, nisu otišli u Rio, ali su stvorili moćan tim. Ako ovako nastave, zna se.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.