Odbojkašice bez finala u Nanđingu 1Foto_www.oks.org.rs

Ženska reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana u finale Grand prija, pošto je sa 3:1 u setovima izgubila od Brazila.

Srbija će se za treće mesto boriti sa poraženim iz duela Italije i domaćina Kine.  Utakmica za treće mesto na završnom turniru Grand prija u Nanđingu počeće u nedelju u 9.00, dok će se finale igrati od 14.00.

Brazilke su slavile posle četiri seta igre 3:1, po setovima 20:25, 25:23, 25:14, 25:23.

„Igrali smo veoma slabo, mogu da shvatim da se desi da ne bude dan, ali mnogo situacija ne da nismo rešili, već se nismo organizovali, što je ranije retko bio slučaj“, rekao je  selektor odbojkašica Zoran Terzić. Kako je naveo, protiv Brazila su zaista igrali slabo i izrazio nadu  da će moći koliko-toliko to da promene i igraju za nijansu bolje, što bi im dalo nadu da mogu da pobede  u utakmici za treće mesto.  On je govorio da do sada nije bio slučaj da neka odbojkašica igra povređena, kao što je to bilo sa Brankicom Mihajlović protiv Brazila.

„Nije preterano strašno, videlo se da može da igra, ali to nije onako kao kad je zdrava. Utakmica je predugo trajala i postojao je strah da se to ne komplikuje i zato nije igrala dalje od trećeg seta“, kazao je Terzić, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari