Odbojkašice Srbije ponovo šampionke Evrope (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Bravo devojke! Spasile ste nas muke, da nas Vučić uveseljava u danima post vikenda. Veliko hvala još jednom.

  2. SA PONOSOM NOSITE ZLATNE MEDALJE!

    Našim odbojkaškim vilama sve čestitke za osvajanje titule šampionke Evrope. Sve su njih bile sjajne i zlatne i od srca im želim svu sreću i da ih prati na svakom koraku u igri i životu. Posebno, čestitam Tijani na osvojenoj tituli najbolje odbojkašice za sada Evrope, a svetsku već ima. Srećno naše zlatne odbojkaške lepotice i naš ponos i dika.

  3. Ovog vikenda su igrale naše tri selekcije.Jedinu pobedu je odnela ekipa sa najvećim mudima u Srbiji.Svaka čast devojke,od svih naših jedine ste igrale na neprijateljskoj teritoriji i dobile.Teška srca priznajem da su žene jači pol.Mi smo samo ružniji.

  4. Zar ne treba predsednik i premijerka da čestitaju pre resornog ministra i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture?

  5. Da li cete i ovu medalju pokloniti „vodji“ ( fireru ) Aleksandru A.V.-A.V. Vucicu? Ulepsati mu „pobedu“ koju nije licno ostvario ali kao da jeste. Aleksandar A.V.-A.V. Vucic je nadnacionalno zlo koje je pogodilo Srbiju a vi „odbojkasice“ niste krive ako jeste vase trenersko rukovodstvo sto ce vas jedan deo Srbije osecati kao deo okupatorskog rezima SNS-a na celu sa pomenutim A.V.-A.V.-om. Cestitao bih vam ali nesto iz srca nece pa nece jer to bi znacilo da „cestitam“ fireru licno a taj „film“ ne bih gledao, bar ne u ovom zivotu. Sve je uspeo da obesmisli i licno prisvoji ovaj samokrunisani diktator i antihrist koji se zakleo na „Miroslavljevom jevandjelju“ a sve radi kako bi i ovo malo Srbije unistio. Kada ce u ovom tamnom vilajetu konacno da svane? Da li ce u opste ikada da „svane“ ili cemo da se vrtimo u krug dok nestanemo zauvek.

    1. Svaka cast. Delim isto razmisljanje sa tobom i zbog ovakvog stava u vezi sporta sam bio osudjivan od svoje blize okoline, ali mi je drago sto sam video da nas ima jos. Nisam mogao da navijam za njih, jer sam imao viziju kako ih Vucic koristi za svoju samopromociju, a one mu poklanjaju jos jednu medalju.

  6. A sad lepo kod diktatora da ga pohvalite kako je divan i lep i iskren i kulturan i pošten…

  7. Devojke su bile sjajne i netreba to mnogo komentarisati. Samo me zanima da li su nasi fudbaleri gledali sinoc ako se bori za reprezentaciju.

  8. Odbojkašice Srbije zasluženo su bile na balkonu skupštine grada Beograda. Zasluženo ih je dočekalo hiljade ljudi jer su najbolje na svetu. I ovoga puta kao i prethodna dva nije pročitana „Himna odbojkašica Srbije“ koju je moja malenkost napisala. Eto to su Srbi i srpska posla. Moguće će neki drugi Srbi u nekom drugom vremenu drugačije vrednovati samostalne pojedince iza kojih niko ne stoji. Saša 2964

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.