"Odigrao sam kao da mi je poslednja utakmica": Veliki povratak Dejana Milosavljeva na gol liniju 1 EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Fantastični čuvar mreže silom prilika propustio je prva dva meča Srbije na Svetskom prvenstvu, a onda je protiv Katara pokazao zašto je jedan od najboljih rukometnih golmana današnjice.

Mada je mesec dana bio bez klupskih utakmica i nastupa za reprezentaciju, sveže oporavljeni Dejan Milosavljev je odmah po povratku sa bolovanja pokazao koliki ima uticaj na igru Orlova.

„Osećam se fantastično. Ostao sam dužan ovim momcima. Izborio sam se da dođem na Svetko prvenstvo. Odigrao sam utakmicu kao da mi je poslednja. Hvala bogu, na kraju je bilo sve ispalo dobro“, rekao je Milosavljev za Mozzart sport posle večerašnje ubedljive pobede u zadnjem kolu grupe E (34:24).

Već posle prvog odbranjenog šuta videlo se da će popularni Banda spustiti „roletnu“ protivniku, da bi mu potonjih sedam odbrana donelo proglašenje za najboljeg aktera susreta u Katovicama, u kom je Srbija osvojila dva boda kapitala za novi ciklus utakmica na takmičenju u Švedskoj i Poljskoj.

„Hvala saigračima što su me čekali, što su verovali u mene. Radio sam sa (Dejanom) Perićem u klubu prethodnih dana, on je učinio sa se osećam kao da nisam bio povređen“, objasnio je član nemačkog Fukse Berlina, kog su prvo operacija, a potom i korona virus sprečili da bude sa ekipom na dva poslednja šampionata Evrope, da bi tek pre dva dana stigao na ovo SP.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari