Određeni termini drugog kola fudbalske Superlige Srbije 1Foto: FK Partizan

Određeni su termini drugog kola fudbalske Superlige Srbije, koje će krenuti već u četvrtak.

Tada je, od 17,55 časova, zakazan duel na „Čairu“ između Radničkog i TSC-a.

Neuobičajen termin, ali su u Nišu izašli u susret ekipi iz Bačke Topole, koja je želela da taj duel odigra što ranije, sa ciljem da potom ima više vremena za pripremu prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Brage (8. ili 9. avgust u Portugalu).

U petak se lopta neće kotrljati po srpskim terenima, ali zato hoće u naredna tri dana. Tri duela su na programu u subotu, onaj istorijski u Pančevu, u kojem će Železničar odigrati prvi meč u eliti, protiv lučanske Mladosti od 18 časova.

U istom terminu sastaće se Javor i Novi Pazar u Ivanjici, dok će Crvena zvezda i u drugoj rundi biti domaćin, ovoga puta od 20,05 časova kruševačkom Napretku.

U nedelju tri meča u tri različita termina, najpre će od 17 časova u Kragujevcu igrati Radnički 1923 i Čukarički, sledi derbi od 19 u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana, i potom duel IMT-a i Voždovca od 21,05.

„Traktoristi“ mečeve kao domaćini ove sezone igraju na stadionu Voždovca, ispostavilo se da će im upravo ova ekipa biti rival već u drugom kolu. Kolo će ponovo biti zatvoreno u ponedeljak, od 18 časova u Surdulici igraće Radnik i Spartak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari