Ognjen Koroman za Danas o teoriji zavere da je Radnički namerno napravio nedozvoljenu izmenu da bi izgubio od Zvezde službenim rezultatom

Ostavite komentar


  1. Pa vaša redakcija nije sigurna sa kim je Zvezda igrala: da li je Radnički iz Niša ili Kragujevca. Izgleda da je bitno samo da je igrala Zvezda a ovi iz unutrašnjosti su svi isti.

  2. Pojavila se teorija zavere? Pa vi ste je osmislili nije se pojavila! Kao i mnoge druge teorije kada je u pitanju Zvezda!

  3. Ako nije u protokol kao zamena na klupi onda je morao biti van terena. Pozdrav!Ukoliko se ne može drugačije rezonovati, onda je postojao neki ludi plan,kao i što jeste tako.Zalosno, ali istinito, skroz neregularno prvenstvo.

  4. Nepostoi vise teorija zavere,svi su prevaranti lopovi i kriminalci,doslo je to vreme da nemoze da se kaze-cast izuzecima.

  5. Kako je igrac, koji nije u protokolu, sedeo na klupi, ko mu je dozvolio da sedi, 4 sudija je pre pocetka utakmice , ,,prozvao,, i licno video sve igrace, znaci pomenuti igrac se ,,na prevaran nacin ,,javio 4 sudiji. Kako se Vidovic javio kad nije bio upiaan u peorokplu…. Objasnite

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.