Đoković i Stojanović predali meč za bronzu 1foto EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

 Srpski teniseri Novak Đoković i Nina Stojanović predali su današnji meč za treće mesto u konkurenciji miks dublova na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Đoković je posle iscrpljujuće borbe izgubio od Španca Pabla Karenja Buste meč za bronzu u singlu, nakon čega je odustao od nastupa u dublu.

Srpski dubl je trebalo da igra protiv Džona Pirsa i Ešli Barti, pa se tako australijski dubl bez borbe okitio bronzom.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Đoković i Stojanović predali meč za bronzu”

  1. Tako u svemu prolaze sveznalice u Srbiji. Pravi naziv za sveznalicu je-budala. Ogromna, doživotna nepravda prema divnoj Nini Stojanović!

  2. Iskreno žalim ne za izgubljenim medaljama,nego zbog fizičke I psihičke iscrpljenosti.,tako dobre osobe,

  3. Loše ide na ovoj nestvaroj olimpijadi bez publike mnogim srpskim sportistima. Po meni -nije to nikakvo čudo. Čim je najveći baksuz u srpskom narodu Aleksandar Vučić, počeo da „svojata“ pored cele Srbije i sportiste, i to kao dokazani baksuz na mnogim utakmicama sa kojih verni navijači su uvek želeli da ga oteraju vatrenim uzvicima o njegovoj navodnoj seksualknoj orijentaciji, znao sam da od „silnih“ medalja nema ništa! I još kada je onima koji su mimo njegovog baksuzluka uspeli da osvoje medalje počeo da šalje telegrame zahvalnosti znalo se da će baš veliki favoriti „pući“! Greška je bila što Olimp. komitet Srbije nije imao hrabrosti da u Tokio povede nekog iskusnog popa-egzorcistu koji bi svojim molitvama i ritualnim radnjama i kađenjem neutralisao baksuzluk najvećeg baksuza ne samo u Srbiji nego i šire! Zato Novače Đokoviću, ako se u prolasku za Monte Karlo nađeš u BG, odmah potraži nekog sveštenika da te „okadi“ kako te Vučićev baksuzluk, kao nas građane Srbije već 12 godina od kada je AV zgrabio svu vlast, ne bi pratio godinama!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.