Orlići pobedili reprezentaciju Rusije 1Foto: Starsport

Mlada reprezentacija Srbije, igrači do 21 godine, savladala je u Novom Sadu selekciju Rusije sa 3:2, trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu 2019. godine.

Naša selekcija ima maksimalan učinak u Grupi sedam, a u četvrtom kolu naša selekcija gostuje kod Austrije, meč je na programu 10. novembra.

Srbija je preuzela prvo mesto na tabeli Grupe sedam sa maksimalnih devet bodova. Ekipa selektora Gorana Đorovića ima dva boda više uz utakmicu manje od Rusije i dva boda više uz dva meča manje od Jermenije. Slede Austrija sa šest bodova iz tri utakmice, Gibraltar sa tri iz šest mečeva i Makedonija sa tri iz tri susreta, prenosi RTS.

Strelci za Srbiju bili su Danilo Pantić u 14. i Luka Jović u 33. i 60. minutu. Golove za Rusiju dali su Rifat Žemaletdinov u 26. i Georgi Melkadze u 42. minutu. Mlada reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati 10. novembra protiv Austrije u gostima.

Odigrane su još dve utakmice u Grupi sedam, a veliko iznenađenje priredio je Gibraltar, koji je kao domaćin sa 1:0 pobedio Makedoniju.  Austrija je prethodno bila ubedljiva u Jermeniji, koju je pobedila sa 5:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari