Osipaju se švedski redovi, ni Isak ne može na Srbiju 1EPA-EFE/LUKASZ GAGULSKI

Sve veći problemi s povredama sledećeg rivala Orlova u meču Lige nacija.

Poslednji je iz kombinacije za gostovanje u Beogradu, 24. septembra, ispao napadač Aleksander Isak.

„To je tužno najviše za Aleksa, ali i za nas kao tim. Ali nakon pričanja sa medicinskim timom i njim, najbolja odluka je za njega da napusti ekipu. Nadam se da će se vratiti što je pre moguće. Nećemo pozivati nijednog novog igrača“, rekao je selektor Švedske, Jane Anderson, povodom neočekivanog odlaska člana Njukasla iz trening kampa.

Reč je o letošnjem pojačanju engleskog kluba, čiji je transfer koštao 70.000.000 evra, a počeo je da se isplaćuje Svrakama već u uvodnoj fazi Premijer lige, jer je projektovani naslednik legendarnog Zlatana Ibrahimovića dao dva gola na tri meča prvenstva Engleske.

Njegov izostanak ne bi sam po sebio bio tragedija, da ranije nisu otpali Jesper Karlson, Albin Ekdal, Martin Olson i Filip Dagerstal.

I da povrede ne drže pod znakom pitanja nastupe kapitena Emila Forsberga i prvog golmana nacionalnog tima Robina Olsena.

Meč Srbije i Švedske zakazan je za nastupajuću subotu na stadionu Crvene zvezde, a u prvom duelu istih selekcija slavili su puleni Dragana Stojkovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari