„Ovo vam je pritisak? Ne, pritisak je bio kada sam na traktoru bežao iz Knina u Srbiju“: Australijski fudbaler, Degenek, uporedio Mundijal i rat

Ostavite komentar


  1. Ne petljaj ti o ratu i „srpskoj patnji“-pritisku kad si imao samo 18 meseci, bre tada. Bolje da posteno igras i ne gubis duele kao da ti je jos uvek 18 meseci.

  2. Kakve si prijatelje ostavio u Hrvatskoj ako su svi Srbi proterani, niste valjda sa Hrvatima prijateljevali? I zašto vas nisu zaštitili ako su „prijatelji“? I naravno da si ostavio kuću, zemlju itd, ko god je otalen „ostavio“ je najmanje dva kamiona, kuću na tri sprata, auto, šumu, livadu i pedeset hektara njive. Da bi jadni sirotovali ođe.

  3. Tacno je covjek rekao, samo oni koji ne znaju sta je pritisak koji je on dozivio kao 300 hiljada Srba u Hrvatskoj, se gube u svakoj situaci i lako predaju. Na kraju i Novak je nedavno ponovio nesto slicno kada ga je neki Australijski novinar pokusao provocirati pitanjima o novcu i premijama koje je on napravio svojim radom i znojem. Bravo za ove mlade ljude koji su izasli jaki i ponosni iz teskih uslove.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.