Pantelić poručio večitim rivalima: Ne tražite alibi u sudijama 1Marko Pantelić Foto: STARSPORT

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić poručio je Crvenoj zvezdi i Partizanu da ne traže alibi u lošem suđenju za svoje slabe rezultate.

Večiti rivali su više puta od početka prvenstva okrivili FSS da radi protiv njih, tvrdeći da arbitri namerno prave greške na njihovim mečevima. Poslednju u nizu optužbi uputio je Partizan posle poraza od Vojvodine (3:2), tvrdeći da „FSS radi u korist Crvene zvezde“.

– Prvo je sa saopštenjem izašla Crvena zvezda, a onda Partizan i Vojvodina. Klubovi su u strahu od eventualnih neuspeha i onda napadaju FSS i Sudijsku organizaciju tražeci alibi za te svoje neuspehe. Stvaraju negativnu atmosferu i mržnju prema drugim klubovima i Fudbalskom savezu – poručio je Pantelić.

Bivši igrač Zvezde poručio je svim klubovima da Savez neće ostati nem na njihove reči i da će svako odgovarati za komentarisanje suđenja, ali i vređanje rivala i fudbalskih organa.

– Na kraju bih poručio onima koji prave ta saopštenja da više vode računa kako upravljaju svojim klubovima, a ne da traže krivce za neuspehe u FSS i Sudijskoj organizaciji – zaključio je Pantelić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari